Vi förmedlar hem med en enad vision

Vi är mäklare med erfarenhet och fokus på Östermalm och i Vasastan. Vi har en vision om att förmedla hem på ett sätt som inger trygghet. Vi tror på ärlighet och ett ömsesidigt förtroende mellan alla inblandade parter. Med kunskap och känsla för såväl arkitekturen i stort som områdets bäst bevarade hemligheter så kan vi leda dig till hemmet som tillfredsställer dina krav.

Sjöman Frisk var menade att finnas till. Grundarna Erik Frisk och Martin Sjöman blev sammanförda av sin gemensamma hunger och ambition och innan Erik och Martin själva insåg det hade de i andras ögon blivit ett team. Kunskapen och engagemanget hos Sjöman Frisk visar sig ytterst i kontakten med köpare och säljare, där kvittot på hängivenheten och professionalismen är genomgående goda omdömen och lovord. Med ett engagemang som förenar och en vision som förstärker är Sjöman Frisk svårslagna på Östermalm och i Vasastan.

Vi förmedlar alla hem med ditt välmående i första rummet. Målet är att du ska uppleva välmående i ditt nyfunna hem, såväl som under resan dit.

821
Våra nöjda kunder

Kontakta oss

Oavsett om du söker nytt boende eller värdering av nuvarande bostad så vägleder vi dig med tydlig erfarenhet. Använd formuläret så kontaktar vi dig.

Kontakta oss