Mäklarsida

Gina Eriksson
Koordinator Marknadsföring

Gina är en företagsam koordinator med bakgrund inom bank och finans. Gina har sedan unga år inspirerats och motiverats av att tanken på att driva ett företag, att bygga något från grunden där hennes insatser gör märkbar skillnad, något hon får utlopp för i sin roll som koordinator på Sjöman Frisk som är ett nytt och snabbt växande företag. Det är i skapandet och utvecklingen av ett företag, och resan som det innebär som Gina finner drivkraft. En viktig del i bolagets utveckling som Gina sköter är Sjöman Frisks marknadsföring och kommunikation. 

Ginas bakgrund inom bank och finans kommer väl till pass i bostadsbranschen där hon kan föra samman lärdomarna från bankvärlden med sin sociala personlighet. Hon drogs till bostadsbranschen mer öppna arbetskultur där kombinationen av just professionellt kunnande och social kontakt är vital. 

Gina värdesätter intellektuell och social stimulans i yrkeslivet, där kommunikation och att se varandras behov är en viktig nyckel. Gina är spindeln i nätet som gör att allt fungerar och lite till och hon går alltid den extra milen för att allt ska flyta på till din belåtenhet.